​Підвисоцький Будинок культури – окраса села

08.09.20 10:00

Розрахована на понад чотири сотні відвідувачів, концертна зала Будинку культури у Підвисокому чекає на закінчення карантину, щоб знов гостинно приймати глядачів із центру громади та довколишніх сіл.

Директор Будинку культури – Володимир Хащеватський
Директор Будинку культури – Володимир Хащеватський
Ми поспілкувалися із директором Будинку культури – Володимиром Хащеватським, - і він розповів, що до початку пандемії коронавірусу тут увесь час проводилися різноманітні концертні програми.

Будинок культури постійно є майданчиком для свят – як місцевого, так і районного масштабу. Разом із Володимиром Анатолійовичем тут працює чотири штатних працівника.

Будинок культури, фото - Олена Карпенко
Будинок культури, фото - Олена Карпенко
На базі закладу діє популярний народний театральний колектив. На другому поверсі розташований Народний музей історії села Підвисоке, а також Підвисоцька сільська бібліотека. Поруч із Будинком культури – зручний і затишний дитячий ігровий майданчик.

Втім, Будинок культури не тільки осердя дозвіллєвих розваг місцевої громади - під час виборів саме тут, у фойє розміщується виборча дільниця. Очевидно, осінь принесе закладу активність не тільки розважального, але й суспільно-політичного характеру.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: