Як село Ятрань поважних людей вшановувало

07.10.21 00:00

Днями Ятрань відзначала прекрасну дату - День людей поважного віку. Клуб "Ятранчани" запросив односельців та односельчанок на свято "Мудрі і багаті літами", щоб віддати шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий досвід.

Чудовий осінній інтер'єр, книжкова виставка-порада " Як перемогти старість", столики із солодощами налаштовували присутніх на гарний, святковий настрій. З вітальними словами виступили староста села Тюхтій І. В та голова Ветеранської ради Пристінський П.П.

Колектив "Ятранська перлина" подарував людям поважного віку прекрасні концертні номери. Прозвучали музичні твори: "Святкова", "Батьки мої", "Покохала дідуся", "Посіяла людям, літа свої літечка житом" у виконанні Черканової Н, Осадчук Л., Поліщук Н., Ліщеновської Л. Колектив "Ятранська перлина" виконав ліричні пісні: "В саду гуля", "Ой у вишневому садочку" .

Голова клубу Т. Криворучко виступила з цікавою та актуальною темою "Старість в радість" і дала прекрасні поради, як позитивно сприймати свій вік і насолоджуватися ним. Дівчата прочитали вірші місцевої поетеси Н. Соловей. Цікавою була і гумореска "Як Кузьму провчила жінка", а сценка "Заповіт" подарувала море позитивних емоцій всім присутнім.

Даша Юленіна виконала музичний твір під гитару, а далі були танці і нагороди. Нагороджені: Пристінський П. П. - подякою Підвисоцької сільської ради за свою роботу, Криворучко Т. С. - грамотою від клубу "Ятранчани" за змістовне дозвілля, Черкасова Н - за кращу чоловічу роль на фестивалі "Вересневі самоцвіти". Після концерту було щедре частування.

"Дякуємо Джугостранськоиу В.М., Осадчуку О. О. , Тюхтію І. В., за прекрасну спонсорську допомогу. Дякуємо учасницям колективу "Ятранська перлина", всім небайдужим, хто взяв активну участь в організації святкування. Свято вдалося на славу, всі задоволені", - пише Наталія Поліщук.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: