Село Покотилове отримало півтисячі книг, зібраних благодійниками

30.09.21 12:13

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні сьогодні, 30 вересня. І з цієї нагоди команда Кропивницького Гончаренко центру передала зібрані благодійниками книжки для сільської бібліотеки у селі Покотилове (це Підвисоцька громада, Голованівський район).


«У цій книгозбірні керує чудова бібліотекарка Наталія Сереветник, яка більше місяця тому звернулася до Гончаренко центру з проханням організувати збір збір книжок, що ми й зробили», - розповідає директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич.

Тож, сьогодні, дякуючи допомозі волонтера Олега Петренка, всі зібрані книжки були привезені у Підвисоцьку громаду і вручені пані Наталія Серветник. Якраз у свято. Частина книг потрапить і до інших бібліотек у Підвисоцькій громаді.

Загалом було зібрано більше п‘яти сотень книжок. Це і класика, і сучасна українська та зарубіжна художня література, і книги для дітей та підлітків, і освітні посібники та публіцистика.

«Люди навіть надсилали нам у село книжки самі, побачивши оголошення в Інтернеті. Спочатку телефонували, питали, які книжки потрібні, і потім власним коштом пересилали до нас», - розповідає Наталія Серветник.

Ви можете й самі переслати книжки прямо у бібліотеку (власним коштом) через мережу «Нова пошта» у село Покотилове на відділення №1 для пані Наталі Сереветник (тел.: +380683398605 )



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: