​Як Ятрань святкувала два свята водночас?

12.11.20 10:00

У понеділок 9-го листопада у нашій державі відзначався День української писемності та мови. З нагоди свята мешканці та мешканки села Ятрань познайомилися із книжковою виставкою «Слово до слова - зложиться мова» у Ятранській сільській бібліотеці.

Також читачі і читачки почули багато цікавої інформації про рідну мову, про Преподобного Нестора Літописця, про Кирила та Мефодія, яку підготувала завідуюча бібліотекою Наталія Поліщук.

«Учасники свята з цікавістю переглянули відео «День української писемності та мови», а також розгадали кросворд «Українська мова», - пише у соціальних мережах пані Наталія. За її словами, не обійшлося і без головної події дня, якою став «Диктант для Ятранчан», що його продиктувала вчителька української мови та літератури Т.С.Криворучко. Із завданням всі впоралилися добре!

Крім того, 9-го листопада відзначався День працівників культури та аматорів народного мистецтва, і з цієї нагоди отримала привітання директорка Будинку культури – Світлана Володимирівна Товкес. Гарні та теплі слова вітання звучали на її адресу, чудові квіти і море спогадів.

«Від колективу «Ятранська Перлина» я вручили Світлані Володимирівні грамоту за успіхи в керівницті ансамблем. В свою чергу Світлана Вололимирівна привітала всіх присутніх з нашим спільни святом», - розповідає Наталія Поліщук. За її словами, особливо ворушливо прозвучав гімн культпрацівників, і загалом святкування вдалося на славу!




Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: