​Дитсадок «Пролісок» до осені готовий!

25.08.20 10:00
Підвисоцький заклад дошкільної освіти «​Пролісок», фото - Олена Карпенко
Підвисоцький заклад дошкільної освіти «​Пролісок», фото - Олена Карпенко

Підвисоцький заклад дошкільної освіти «Пролісок», який очолює Інна Ігорівна Олійник, діє у самому центрі села, у затишній будівлі – навпроти церкви. У садку є старша група «Бджілка», молодша група «Сонечко», працює педагогічний колектив, котрий постійно поповнює методичну скарбничку.

У такому зручному і гарному форматі, як зараз, садочок працює з осені 2013-го року. Тоді його приміщення було реконструйовано ПСП «Підвисоцьке» (засновник - Федір Іванович Згривець) і передано в користування сільській громаді. Вартість виконаних робіт, за кошторисною документацією, становила понад три з половиною мільйони гривень.

Місцева громада теж не стояла осторонь - із місцевого бюджету було виділено на придбання основних та малоцінних предметів 224,5 тис. грн.Зараз садочок перебуває на балансі сільської ради. Цього літа він тільки у середині серпня відкрився - після карантину. Територія садочку дуже гарна, зелена, якісно огороджена від дороги. Другий поверх садочку наразі пустує.

Інна Ігорівна Олійник, фото з ФБ-сторінки
Інна Ігорівна Олійник, фото з ФБ-сторінки
Як розповіла сайту «Підвисоке.Інфо» директорка закладу Інна Олійник, наразі садочок працює в умовах адаптивного карантину.

- У цьому році підприємець Віктор Олександрович Лозінський виділив гроші та бригаду, яка переробила на краще повністю верх вхідного ганку, а підприємець Федір Іванович Згривець виділив гроші і бригаду, які переробити східці на центральний вхід, а також бокові двері, вхід до директора і ганок, - розповідає пані Інна та дякує благодійникам.

Також, за її словами, у цьому році пан Юрій Щуцький закупив для садочку безконтактний градусник, набір рукавичок та масок на всіх працівників, а ще допоміг у відкритті садочку у період адаптивного карантину.

Тож, Підвисоцький заклад дошкільної освіти «Пролісок» до осені готовий!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: