Молода Енергія Громад

25 жовт. 2022
25 жовт. 2022

Запрошення до участі у проєкті «Молода Енергія Громад» за програмою “Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”.

Громадська організація «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) реалізують програму «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT» та запрошують громади Кіровоградської області до участі у конкурсному відборі за проєктом «Молода Енергія Громад».

Мета проєкту – активізація участі підлітків та молоді у житті громад Кіровоградської області; розширення можливостей та надання базових навичок з реалізації молодіжних програм, спрямованих на вирішення широкого спектра проблем як місцевого населення, так і осіб ВПО; розвиток професійної спільноти молодіжних працівників в громадах, створення сприятливих умов для реалізації стратегій з підтримки громадянської активності підлітків і молоді.

До участі у конкурсному відборі проєкту «Молода Енергія Громад» запрошуються громади Кіровоградської області, які планують розвивати молодіжну роботу та додаткові соціальні послуги для дітей та молоді.

Під час реалізації проєкту, заплановані наступні активності:

1. Навчання в межах державної програми «Молодіжний працівник» (базовий тренінг для молодіжних лідерів, які планують розвивати молодіжні центри у своїх громадах).

2. Тренінг з організаційного розвитку для представників дитячих та молодіжних організацій, ініціатив.

3. Онлайн програма «Акселератор молодіжної активності» (знайомство з позитивним досвідом, алгоритмами, методиками втілення в життя ідей з організації молодіжної роботи).

4. Підтримка діяльності молодіжних центрів (створення 3 локальних та 1 регіонального Молодіжних центрів на Кіровоградщині та сприяння реалізації їх програмної діяльності).

За результатами конкурсного відбору буде підтримано створення 4 Молодіжних просторів, навчено 50 молодіжних працівників, проведено 3 тренінга - семінари з організаційного розвитку та організовано онлайн програму «Акселератор молодіжної активності» з 16 заходів для громад Кіровоградської області.

Головними критеріями відбору заявок визначено:

- демографічні та соціологічні показники громади в частині наявності цільової аудиторії (діти 10-18 років, підлітки та молодь до 35 років);

- розуміння актуальних потреб молоді в громаді і як ці потреби можуть бути забезпечені через реалізацію проєкту «Молода Енергія Громад»;

- мотиваційний лист та листи підтримки від громади, що обґрунтовують актуальність та сталість створення нових соціальних послуг для дітей та молоді.

Якщо Ви готові прийняти участь у проєкті “Молода Енергія Громад» та впевнені, що всі умови та критерії це про вашу громаду, просимо заповніть форму для участі https://forms.gle/dy1343MBF82ZUBuz9

Кінцевий термін подання заявок – 9.00 ранку 25 жовтня 2022 року.

Про результати конкурсу буде публічно оголошено не пізніше 9.00 ранку 1 листопада 2022 року на інформаційних ресурсах ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля», та надіслано листи на зазначену вами електронну пошту.

Перша ознайомча зустріч – тренінг з організаційного розвитку для координаторів молодіжної роботи відібраних громад відбудеться у м. Кропивницький, 7- 8 листопада 2022 року.

Якщо у вас виникають додаткові питання щодо участі у проєкті, будь ласка, пишіть на електронну пошту: promolodua@gmail.com

Координаторка проєкту «Молода Енергія Громад» – Наталія Мієдінова

Проєкт втілюється у рамках програми «Підтримка молоді Кіровоградської області», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: