Молодь з Кропивницького зможе створити власні проєкти завдяки участі у програмі UPSHIFT від ЮНІСЕФ

9 вер. 2022
9 вер. 2022

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з ГО "СКЦ «Задзеркалля»" відкриває конкурсний набір на інноваційну програму для молоді UPSHIFT на Кіровоградщині.

Програма надає підліткам та молоді можливість створити власні інноваційні проекти, отримати фінансування на їхнє впровадження, а також опанувати корисні навички й стати справжніми супергероями змін.

Програма UPSHIFT від ЮНІСЕФ - це креативний простір, де підлітки та молодь можуть проявляти себе, пропонувати інноваційні підходи до вирішення проблем та тестувати їхню ефективність.

Для участі у програмі не потрібно мати вже готове рішення - командам достатньо визначити, яка проблема є нагальною для їхньої громади, а під час тренінгів вони зможуть експериментувати та шукати шляхи вирішення цієї проблеми. Учасники UPSHIFT отримують сучасні навички 21 століття.

"Цей набір на UPSHIFT - тематичний. Він присвячений темі навчання та отримав назву “Спільно до навчання. Останні декілька років освітній процес в Україні значно ускладнився через пандемію COVID-19, а потім і через воєнні дії. UPSHIFT пропонує підліткам та молоді пошукати відповіді на актуальні виклики в освітньому процесі", - коментує Олександр Кашлаков, керівник СКЦ «Задзеркалля». За його словами, до участі в UPSHIFT запрошуються команди з Кіровоградської області з 3-5 учасників віком від 14 до 24 років.

Більше інформації та форму для реєстрації можна знайти за посиланням: https://forms.gle/ry93mzKyrMYLuoZz6

Дедлайн: 09 вересня 2022 року. Загалом у Кіровоградській області планується провести 10 наборів на UPSHIFT у період зі серпня 2022 року до кінця лютого 20223 року та підтримати фінансово 100 молодіжних проєктів.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: