Реєструйтеся на безкоштовне навчання за програмою «Активні громадяни»

8 лист. 2021
8 лист. 2021

Молодих жителів Кіровоградщини запрошують долучатися до участі у безкоштовному навчанні за програмою «Активні громадяни» від Британської Ради в Україні. Про це CBN повідомили в Молодіжному центрі Кіровоградської області.

Навчання дасть можливість зрозуміти, як стати активним громадянином, здатним ефективно втілювати власні ініціативи. Також його учасники зможуть здобути фінансування на реалізацію своєї ідеї та свого соціального проєкту.

Відбудеться навчання 8, 9, 10, 15, 16 листопада 2021 року (підтвердження участі та посилання на онлайн платформу ви отримаєте на пошту за один день до початку навчання).

Навчатимуть учасників програми з 17:00 до 20:15 на онлайн-платформі ZOOM.

Учасникам навчання обіцяють:

тренінгові семінари для молоді, які допоможуть покращити вміння ефективної взаємодії для кращого розуміння місцевих громад і глобальної взаємозалежності;

можливість поширення учасниками отриманих знань у своїх громадах серед молоді;

проєкти соціальної дії, які будуть розроблятися і запроваджуватися учасниками програми на основі набутих знань та сформованих поглядів на потреби розвитку своїх громад;

обміни і контакти, які надають можливість учасникам продемонструвати свої досягнення, поділитися досвідом і встановити мережі та партнерство, як в Україні, так і за кордоном.

Реєстрація тут. Після тренінгу учасники можуть подати свій проєкт на конкурс від Британської ради в Україні і мати змогу виграти грант у розмірі до 15 000 грн.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном:

+38 (050) 172 57 51 – Олена Арутюнян

+38 (066) 211 82 52 – Дар’я Хоменко



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: