Жіноче лідерство як ресурс успішного розвитку громади!

9 черв. 2021
9 черв. 2021

Обласний жіночий інформаційний центр реалізує новий проект «Жіноче лідерство як ресурс успішного розвитку громади». Зокрема, 9 червня об 11.00 в ОУНБ імені Дмитра Чижевського відбудеться презентація нового проєкту «Жіноче лідерство як ресурс успішного розвитку громади» громадської організації «Обласний жіночий інформаційний центр».

Його впровадження стало можливим завдяки підтримці Урядом Канади програми «Голос жінок і лідерство – Україна», яку реалізує Український Жіночий Фонд.

Мета — провести у 14 громадах області інформаційно-просвітницьку кампанію «Ми рівні».

У публічних бібліотеках новостворених ОТГ проходитимуть інформаційні сесії, темами яких стануть лідерство як реалізація власного потенціалу, професійне зростання, громадська активність, гендерні проблеми, баланс між роботою та самореалізацією, медіаграмотність, електронне урядування тощо.

Власним досвідом ділитимуться відомі на Кіровоградщині жінки. Вони розповідатимуть про зміни у свідомості, формування соціально активної життєвої позиції, професійні та особистісні виклики та перемоги.

«Своїм завданням ми бачимо допомогу жінкам в усвідомленні їхніх лідерських якостей та напрацюванні необхідних навичок, підтримку громадських, соціальних, професійних проєктів, які вони реалізуватимуть у своїх громадах», - розповіла керівниця громадської організації Валентина Животовська.

В заході візьмуть участь:

- голова ОЖІЦ, керівник проєкту, директорка ОУНБ ім. Д.І. Чижевського Валентина Животовська,

- заступниця голови Кіровоградської облдержадміністрації Світлана Лобанова,

- інформаційна менеджерка проєкту, заступниця директора ОУНБ ім.Д.І.Чижевського Оксана Ткаченко,

- голова Соколівської територіальної громади Інна Завірюха,

- голова Дмитрівської територіальної громади Наталія Стиркуль,

- президентка Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саенко,

- директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА Олександр Догаров,

- голова Попельнастівської територіальної громади Олег Волянський.

Запрошуємо журналістів до спілкування зі спікерами за кавою та смаколиками. Зустріч відбудеться у відділі з питань медицини та охорони здоров’я бібліотеки (2 поверх). Слідкуйте за подією на ФБ-сторінці бібліотеки: https://www.facebook.com/ounb.kirovohrad



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: