​Конкурс місцевих проєктів «Наша громада»

30 квіт. 2021
30 квіт. 2021

Телеканали ICTV та СТБ спільно з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) запускають конкурс місцевих проєктів «Наша громада».

Головна його мета - підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту.

Учасниками конкурсу стануть дієві громади, які прагнуть розвивати на місцях освіту, медицину, комунальну сферу, підприємництво, культуру, туризм.

До участі запрошуються активні громади України з населенням до 70 тис.

На початковому етапі учасники повинні представити свої ідеї експертному журі та інтернет-аудиторії. Громади, які отримають найбільшу підтримку за результатами голосувань, увійдуть у фінал, де матимуть змогу детальніше пропрацювати та захистити свою ідею.
Громади, які візьмуть участь у конкурсі, не лише матимуть шанс виграти грошовий приз - а й продемонструють свої ідеї та ініціативи для всієї України, які інші громади можуть застосувати на користь своїх мешканців, - сказав Браян Кемпл, керівник програми USAID
«Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Громада-переможниця отримає не лише соціальний капітал та медійність, але і грошовий приз у розмірі 500 тис.грн на реалізацію проєкту.

Перед фінальним голосуванням експертного журі, яке пройде у вересні, телеканали ICTV та СТБ в ефірі «Фактів» та «Вікон» покажуть своїм глядачам проєкти 26 фіналістів. У сюжетах учасники зможуть більш наочно розказати про свою громаду та проект, а також чому саме їх ідея має перемогти та отримати кошти.

Детальні умови участі у конкурсі можна дізнатись на сайті otg.fakty.com.ua. Реєстрація учасників розпочинається 29 березня і триватиме до 30 квітня 2021 р. Подати заявку можна на сайті otg.fakty.com.ua


Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: