​Діток Підвисоцької громади запрошують до конкурсу «Я і мій улюбленець Мур»!

15 лют. 2021
15 лют. 2021

Діток Підвисоцької громади запрошують до конкурсу «Я і мій улюбленець Мур»! Про це написала у Фейсбуці виконуюча обов'язки завідувачки Підвисоцького БДЮТ

Світлана Дудник- Кабацюра. За її словами, у юних мешканців громади з'явилась унікальна можливість доповнити свої знання в ІКТехнологіях, взявши участь у проекті-гуртка "Юний блогер".

У гуртку ви навчитесь правилам поведінки в соціальних мережах, використанні інтернету для навчання і спілкування. І для цього гурток розпочинає проект під назвою "Я і мій улюбленець Мур", який триватиме до 15 лютого.

Проект полягає у тому, що всі жителі Підвисоцької громади можуть надіслати фото або відео (це дві окремі номінації) зі своіми пухнастими улюбленцями. Роботи треба надсилати на електронну адресу закладу tvorchist2013@ukr.net Не забудьте у листі написати, як вас звати, і як звати котика чи кицю.
По закінченню конкурсу жюрі визначить трьох переможців, які отримають дипломи та смачні призи для свого улюбленця. Фото всіх учасників будуть опубліковані на сторінках закладу в мережі Фейсбук, надсилаючи фото ви автоматично погоджуєтесь з правилами проекту-конкурсу: https://cutt.ly/gjCIew2


Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: