​Долучайтеся до написання ювілейного всеукраїнського радіодиктанту!

9 лист. 2020
9 лист. 2020

Жителі сіл Підвисоцької громади можуть долучитися до всеукраїнського радіодиктанту у День української писемності та мови - у понеділок, 9 листопада. Про це повідомляє DOZOR з посиланням на сайт студії Українське радіо.

Так, о 9-й годині диктант транслюватимуть зі студії «UA: Українське радіо» та «Радіо культура». Крім цього, радіодиктант можна буде дивитися на телеканалі «UA-1». Для тих, хто немає змоги слухати радіо чи дивитися телебачення, можна буде долучитися через соціальні мережі.

Взяти участь в написанні диктанту можуть усі охочі. Головна вимога - учасники акції повинні мати при собі ручку, аркуш паперу та носій через який транслюватиметься диктант. Зауважимо, що у разі, якщо хтось не встигне на онлайн-написання, він матиме змогу протягом двох днів написати диктант прослухавши відеоначитку на ютуб-каналі.

За інформацією, цьогоріч радіодиктант пройде вдвадцяте. Усі, хто писатиме радіодиктант, зможуть надіслати його на перевірку до редакції Українського радіо, або засканувати чи сфотографувати текст та надіслати його електронною поштою на адресу rd@nrcu.gov.ua впродовж 24 годин після закінчення акції. Усі листи повинні бути датовані не пізніше ніж 10 листопада. Перевірити свої знання можна буде після оприлюднення повного тексту на сайті «Українське радіо» 11 листопада.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: