Мовою рідною світ пізнаю!

17.11.22 16:00

Ятранська сільська бібліотека провела нещодавно чудову мовознавчу акцію з нагоди Дня української писемності та мови. Розпочали з відео "Моя мова - найкраща, найрідніша". Бібліотекарка Наталія Поліщук розповіла про історію свята, провела огляд книжкової виставки "Слово до слова, зложиться мова ".

Цікаво та пізнавально провела інформ-дос'є "Найвідоміші просвітителі слов'ян" Криворучко Т.С.. Прозвучали вірші Рильського про мову з уст Соловей Н. О. Також привітала громаду з Днем писемності і мови та Днем культури наша староста села - Сабашкова Т. І.

Щиро дякуємо її за гарні та теплі слова, за активну участь у житті села. Крім того всі присутні на заході розгадали кросворд "Українська мова. Фразеологізми", а також взяли участь у вікторині "Слова -загадки". А потім всі разом перевіряли свою грамотність, взявши участь у написанні диктанту. Диктувала найкращий вчитель мови та літератури Криворучко Т.С., текст мав назву "Патріотизм". Всі - молодці, добре написали.. Найкращою була завідувачка дитячим садочком Куликовська О. О. Так і має бути, адже Ольга Олегівна навчає дітей. Молодчинка. А потім приймали вітання з Днем культури. Було дуже приємно.

Щиро дякую всім: Осадчук Л.В., Буйновській В.В., Романщак В.І., КовальовійВ.В., СоловейН.О., КриворучкоТ.С., Куликовська О.О., Сабашковій Т.І. за підтримку та участь у заході. Ви - найкращі.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: