Вічна пам'ять герою!

24.10.22 11:10

Як важко вкотре сприймати звістку про загибель воїна-земляка. Як важко в сучасне сьогодення ховати синів України – цвіт нації. Як важко дивитися на згорьованих батьків, у заплакані очі брата. Як нестерпно боляче вести рахунок загиблим у цій страшній війні. Як нестерпно боляче хоронити своїх дітей, які в молодому віці полягли за рідну землю, яку захищали зі зброєю в руках до останнього подиху...

Одним з таких мужніх, самовідданих був наш земляк Максим Віталійович Вдовиченко. В числі інших загиблих він віддав своє життя за Україну...Народився Максим Віталійович 20 квітня 1999 року в селі Підвисоке. Максим був старшою дитиною в сім’ї. У 2005 році першого вересня почав навчатися у місцевій школі, де закінчив 9 класів. У 2014 році вступив спочатку в коледж при Кіровоградському університеті сучасних знань, а потім тут же здобув вищу освіту. За фахом – юрист. Не одружений.

15 березня 2021 року пішов на службу в Збройні Сили України за контрактом. На війну Максим потрапив з перших днів. Максим любив життя. Опікувався молодшим братом Дмитром і дбав про своїх батьків Наталію Михайлівну та Віталія Сергійовича. Бійці, що перебували з Максимом на фронті, казали: «Сміливий хлопець, весельчак, вірний друг та побратим.»

Військова честь і гідність були для нього понад усе. Він завжди називав речі своїми іменами і ніколи не лукавив. В серцях його однокласників живуть про нього гарні, світлі, теплі спогади. Адже за все своє життя жодного разу не заплямував себе поганим чи негідним вчинком. Мав добру, ніжну душу, в якій вистачало любові й співчутливості до всіх. Нестерпний біль втрати сина, брата, щирого друга, надійного побратима пронизує душу і серце всієї сім’ї загиблого, його друзів, товаришів по службі та жителів громади.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять і проводимо в останню дорогу нашого загиблого земляка. Уся Підвисоцька громада глибоко співчуває згорьованій родині: батькам Наталі Михайлівні і Віталію Сергійовичу, брату Дмитру. Також слова скорботи адресуються всім близьким, рідним, друзям, знайомим покійного. Царство Небесне і вічний спокій світлій душі Максима Віталійовича та наша пам’ять.

Поховання відбудеться 25.10.2022 року об 11.00 год. на сільському кладовищі с.Підвисоке...



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: