Ятрань пам'ятає загиблих захисників України!

31.08.21 14:22

У минулу суботу в Ятранському Будинку культури пройшла година пам'яті "Живі, поки пам"ятаємо". Ятранчани зібралися, щоб засвідчити шану тим, хто воював на сході України та віддав за Батьківщину життя. Серед них наш односелець - Люшняк Віталій Олегович, який 11 березня 2019 року в селі Невельське Ясинуватського району Донецької області загинув від множинних осколкових поранень.

Ведучі заходу Поліщук Н.М. і Осадчук Л. В. розказали про житєвий шлях героя, назвали страшні цифри захисників, які віддали життя за Батьківщину. Всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих та запалили свічку пам'яті. Звучала поезія АТО. Вірші читали: Соловей Н.О., Буйновська В.В., Осадчук Л.В.. Староста села Тюхтій І.В. висловив співчуття матері Віталія, пані Анні.

Прозвучала пісня у виконанні Осадчук Людмили "Батальони небайдужих", біблітекарка зробила огляд книжкової виставки "Наш дух не зламати, свободу не вбити". В рядах української армії стали до боротьби за незалежність України одинадцять наших односельців. На заході були присутні Дудкін М.М. і Пакалюк С.С. - дякуємо вам, за наше мирне життя!



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: