​"Піжамна вечірка" просто неба в Ятрані

13.08.21 10:00

Традиція проводити піжамні вечірки прийшла до нас з Америки і вже встигла полюбитися, як дітям так і дорослим. От днями і ятранчани організували це круте, класне свято.

Працювала гарна тематична "Піжамна фотозона", де кожен міг сфоткатися на згадку про вечірку. А спочатку "Піжамна вечірка" розпочалася "Колисковим флешмобом. Відбулося емоційне та радісне "Піжамне дефіле", в рамках якого кожен продемонстрував свою майстерність у показі нічних костюмів - піжамів, халатів, капців. Були і переможці - Ковальова В. і Вихренко Д.
"Танок маленьких каченят" розвеселив всіх танцівників на вечірці. Цікавою була і конкурсно-розважальна програма: "Чудовий мішечок", "Нічна зачіска", "Мої тапочки", "Забавні поцілунки", "Господар гарему", "Бій з подушками" - у таких веселих конкурсах і брала участь молодь Ятрані.
&ft3 Кульмінацією вечірки стало обрання піжамного короля та королеви. Ними стали Ковальва В. і Вихренко Д, тож саме їх і було короновано. А нічне частування та дискотека, стали гарним доповненням до "Піжамної вечірки", пише у Фейсбуці бібліотекарка Наталія Поліщук. Вона переконана, що "Піжамна вечірка" є прекрасною розвагою для молоді, яка приносить багато яскравих та радісних емоцій.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: