​Міжнародний день захисту дітей: Тернівка, Нерубайка, Копенкувате, Мартинівка

11.06.21 10:00

«Про що мріють діти?», - запитує староста села Тернівка Валентина Степанова-Туркот, публікуючи у Фейсбуці світлини з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у рідному селі.

Звичайно про мир, сонце, чисте небо, про щасливе дитинство. Недивно, що в цей день, не зважаючи на холодну погоду, у багатьох селах Підвисоцької громади пройшли ігри, змагання, веселощі.

Зокрема, відбулося гарне свято з участю учнівського та педагогічного колективу у Нерубайській школі, присвячене Дню захисту дітей.

«На святі діти малювали малюнки на яких зображали свої мрії про мирне небо над головою, тепле сонечко, поїздку на море, родину і друзів. Проявили свої уже відомі і невідомі таланти у співі пісень і у танці», - пише Валентина Британ.

Також відбувся захід до Дня захисту дітей тиждень тому біля Копенкуватського Сільського Будинку Культури. Фото звідти опублікувала Ольга Делікатна. – дуже дякуємо!

Так само Мартинівка організувала 1-го червня свято для маленьких громадян України. Бібліотека разом з сільським клубом підготували для дітей свято. Діти декламували вірші, брали участь у різноманітних конкурсах, іграх, вікторинах, розгадували загадки, танцювали. Хлопчики та дівчатка взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті під назвою «Світ очима дітей».

«В цей день щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку», - зичить пані Валентина Степанова-Туркот. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!




Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: