​Клуб "Ятранчани" знову разом

04.06.21 12:00

Клуб "Ятранчани" знову разом!!! Після довгої прерви клуб відновив свої круті засідання. Зокрема, днями клубівці зібралися на інформаційно-психологічний мікс "Жити, любити та радіти".

Програма була цікава та пізнавальна: раділи зустрічі, переглянули ряд відео - "Как здорово что все мы здесь сегодня собрались", "Наші спогади", "Жити, любити радіти", привітали новеньких членів клубу "Ятранчани".
Другий рік світом впевнено крокує ковідна інфекція, яка змушує страждати все людство. Фельдшерка Людмила Тюхтій розповіла, як вберегтися від цієї страшної хвороби та про результати вакцинації від ковіду.

З розповіді Наталі Соловей клубівці дізналися, як святкувати християнське свято Вознесіння Господнє, яке буде відзначатися 10 червня.

Ми живемо в непростий час, коли кожен переживає, у своєму житті, радості і печалі, перемоги і поразки, часом тобі здається, що все рушиться, ми втрачає найрідніших. Як зуміти вистояти, як побороти всі негаразди і вернутися до життя. Тетяна Криворучко дуже цікаво розкрила психологічну тему "Як вернути радість життя", розповіла про шляхи виходу з депресії - їх було 9 варіантів.


«Душевний мікрофон» зумів озвучити переживання присутніх на засіданні. Члени клубу, голосуванням, визначили найдієвіший метод подолання свіх людських негараздів - озвучте свою проблему, поділіться своїми переживаннями з кимось, уникайте самоїзоляції, зустрічайтесь з друзями, спілкуйтеся за рюмочкою чая.


Крутяцький кулінарний мастер-клас "Смачненькі бутерброди" організувала та провела Віра Буйновська. А ще були цікаві конкурси: "Нові танцюльки", "Збери літери", "Спритні в'язальщики". Звучали пісні : "Перелаз", "Я бажаю вам добра". Все пройло круто і цікаво, розповідає Наталія Поліщук.


Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: