​Ще шість територіальних громад на Кіровоградщині підписали з поліцією меморандуми про співпрацю

13.04.21 10:00

Проєкт «Поліцейський офіцер громади», розпочатий за сприяння керівництва МВС та Національної поліції України успішно реалізовується на території Кіровоградської області із 2019 року. За цей час до нього вже долучилася 19 територіальних громад.

Загалом на території регіону працює 21 поліцейський офіцер громади, ще 7 правоохоронців пройшли відповідний відбір, за погодженням з представниками територіальних громад, призначені на посади та проходять відповідне навчання, після чого приступлять до виконання своїх службових обов’язків.

З урахуванням позитивного досвіду громад, які беруть участь у проєкті, запровадити новий формат роботи дільничного та приєднатися до проєкту «Поліцейський офіцер громади» на своїх територіях вирішили голови Олександрійської територіальної громади (с. Головківка), Підвисоцької сільської територіальної громад, Великоандусівської, Гурівської, Добровеличківської та Помічнянської сільських громад. Днями керівництвом поліції області та представниками вказаних територіальних громад було підписано меморандум про співпрацю та партнерство.

Заступник керівника обласного главку Валентин Кожухівський подякував представникам громад за спільну роботу, спрямовану на підтримання комунікації, профілактику правопорушень та підтримання правопорядку.

Нагадаємо, в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» поліцейський, який працює на визначеній території, забезпечений службовим автотранспортом, службовим кабінетом, укомплектований усім необхідним оснащенням, постійно перебуває на території обслуговування і готовий в будь-яку хвилину надати громадянам потрібну їм допомогу. Головними його завданнями є взаємодія з людьми, профілактика правопорушень та розкриття злочинів на території обслуговування.

Нагадаємо, голова територіальної громади з Київщини побував на Кіровоградщині, щоб особисто пересвідчитися в ефективності роботи проєкту «Поліцейський офіцер громади», повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: