​Весняні канікули - разом з Ятранською сільською бібліотекою

31.03.21 10:00

Під час Всеукраїнського тижня дитячого читання Ятранська сільська книгозбірня майже щодня радо зустрічала юних читачів. Як розповідає у Фейсбуці завідувачка бібліотекою Наталія Поліщук, днями діти завітали до закладу на... загадкове асорті "Якщо мудрий відгадай".

Бібліотекарка розповіла про загадку, як давній вид народної творчості, провела огляд книжкової виставки "Бути розумним - це круто", разом потанцювали: танок "А ти готовий" налаштував дітей, на боротьбу у конкурсній програмі за почесне звання "Наймудріший".

Учні та учениці взяли участь у таких випробуваннях, як "Загадкова скринька", "Книголюбчик", "Чорний ящик", "Інтелектуальні перегони" та "Загадковий каламбур". Були й інші цікаві ігри: "Вгадай мою сторінку", "Втримай мене", "Принцеса на горошині", "Швидкий інтелектуал" - розвеселили дітей.

На захід була запрошена Світлана Володимирівна Товкес - директорка Будинку культури, яка є прекрасною помічницею Ятранської сільської бібліотеки. Вона цікаво та весело провела конкурс "Загадкова вікторина" і старанно виконала роль непідкупного журі та визначила переможицю. Звання та медаль "Найрозумніша" отримала Іринка Люшняк. А ще бібліотека вітала іменинника - Рому Осадчука, який є активним читачем та відвідувачем всіх заходів, які проходять в закладах культури села Ятрань.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: