Всеукраїнський тиждень дитячого читання стартував!

24.03.21 15:43

Щороку чарівна весна, у березні, приносить до бібліотек України довгоочікуване свято - Всеукраїнський тиждень дитячого читання. В цьому році він стартував 23 березня. Ятранська сільська бібліотека для своїх юних читачів підготувала цікаві заходи та розваги.

Як пише у Фейсбуці Наталія Поліщук, розпочався тиждень дитячого читання книжковим батлом "Лідер читання". Змагалися діти з її величністю - Книгою. Імпровізований ринг в якому знаходилися суперники - книжка та діти, довів серйозність читацької битви.

Біблотекарка розповіла юним читачам про історію читацького свята, згадали, як книга прийшла до людей, переглянувши відео, дізналися цікаві факти про книжки, а презентація "Моя бібліотека" порадувала всіх глядачів, кожний знайшов себе.

Наталія Соловей розказала про користь книги та читання для дітей. Дві команди: "Книголюби та "Книгомани " виборювали право називатися "Лідером читання". Вони показали свою майстерність у таких раундах: "Літературний двобій", "Казковий", "Поетичний", "Показуха", "Уважний читач", "Літературні числа", "Чарівні окуляри" та "Літературні перегони" Перемогла команда "Книголюби". А ще, діти танцювали, смакували солодощами, розважалися з книгою.

"Ось так, весело та пізнавально розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання, для дітей, в Ятранській книгозбірні. Це лише початок. Слідкуйте за пулікаціями!", - запрошує пані Наталія



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: