Розваги до Міжнародного дня щастя

19.03.21 10:29

Ти, щасливий? Тоді тобі - до Ятранської сільської бібліотеки! До Міжнародного дня щастя книгозбірня підготувала для ятранчан і не тільки цікаві завдання та розваги.

Яскрава книжкова виставка "Щастя поруч" поведе вас у світ щастя і радості. Розділ "Книга - один з різновидів щастя" познайомить читачів з неймовірно чуттєвою та душевною літературою.

Бліц - опитування "Щасливі однодумці" з"ясує, що є щастям для кожного з вас. Потрібно знайти, серед висловлювань відомих особистостей про щастя, однодумців. Опитування буде тривати протягом тижня і зможе дати, найбільш точне "щасливе визначення".

Кожен, хто завітає до сільської бібліотеки, в ці дні, зможе взяти з собою щматочок щастя і щиру усмішку. І саме головне, друзі, "Банка щастя" зробить ваше життя яскравим та щасливим. Ви зможете підняти свій настрій скуштувавши шоколадну цукерку, а всі знають, що шоколад - це гормон радості.

«Запрошуємо щасливчиків завітати до Ятранської сільської бібліотеки в День щастя!!! Ми чекаємо, саме на вас!», - пише у фейсбуці завідувачка бібліотеки Наталія Поліщук.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: