​Літературний портрет "Без надії сподіваюсь"

06.03.21 10:00

Минулого тижня у сільській бібліотеці Ятранчани відзначали славну дату - 150 років від дня народження видатної української письменниці Л. Українки. Присутні зібралися на літературний портрет "Без надії сподіваюсь", де кожен, для себе, відкрив Лесю Українку по-новому та пізнав багато цікавого із життя поетеси.

Криворучко Т. С. розповіла про життєвий шлях Лариси Петрівни Косач, про долі її братів та сестер, Соловей Н. О. розказала, кого ж кохала Л. Українка, і що дали їй ці стосунки, а Романщак Володимир Іванович поділився своїми враженнями про відвідини музею поетеси в місті Києві.

Біліотекарка презентувала інформ-книгу "150 - Леся Українка", всі разом переглянули відео - пісні на слова Лесі Українки та відео-вірші письменниці. Конкурс читців "Горить зоря поезій над нашим краєм" визначив найкращого - нею стала Буйновська В. В., а в літературно-конкурсній програмі "Все про Лесю Українку" премогу виборола Осадчук Людмила. Переможниці були нагороджені книгами. Захід пройшов цікаво та пізнавально. Леся Українка заслуговує нашої шани і любові, її знають і люблять в усьому світі.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: