​Очільник області Андрій Назаренко здійснив робочу поїздку у Голованівськ

23.11.20 10:00

Майже годину спілкувався голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко із новообраними головами об’єднаних територіальних громад під час візиту у Голованівський район. Нагадаємо, що це один із чотирьох районів, які відтепер будуть у нас в області після втілення адмінреформи. Підвисоцька громада теж увійшла у Голованівський район.

«Скажу, на керівників громад чекає дуже багато викликів. Вони це розуміють. Плюс цього тижня Верховна Рада проголосувала за закон, який упорядковує переформатування органів влади на територіях – його новели ще потребують роз’яснень», - пише Андрій Назаренко у Фейсбуці.

Перше, на чому він наголосив під час зустрічі, це відкритість і готовність обласної влади до діалогу. По-друге, очільник області наголосив, що зараз усім головам громад слід сідати за стіл переговорів і вирішувати, як у майбутньому будуть утримувати соціальні заклади, ті ж районні лікарні.

«Я побував у Голованівській центральній районній лікарні і мене приємно вразили сучасні приймальне, поліклінічне і дитяче відділення. Умови дуже гарні. Ще й вдалося залучити молодих фахівців», -ділиться враженнями Андрій Назаренко. Він прийняв рішення закріпити за кожним районом одного зі своїх заступників. Чотири райони – чотири куратори, які будуть на зв’язку 24/7. У найближчі тижні такі зустрічі голова Кіровоградської ОДА хоче провести з усіма головами громад у решті трьох районах.

Також Андрій Назаренко познайомився із генеральним директором Побузького феронікелевого комбінату – Денисом Шевченком. Підприємство розглядає зараз можливість створення нового виробництва, а це в перспективі дасть додатково 350 нових робочих місць.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: