Цієї неділі жителі сіл Тернівка і Мартинівка у Підвисоцькій громаді знов підуть на виборчі дільниці

11.11.20 09:25

Вісім територіальних виборчих комісій області прийняли рішення про проведення повторного голосування на окремих виборчих округах. Причиною є однакова кількість голосів, набрана кандидатами. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату ОДА Костянтин Яцук, повідомляє Кіровоградська обласна державна адміністрація.

«Уже цієї неділі, 15 листопада, на виборчі дільниці прийдуть жителі Бобринецької міської громади, Катеринівської, Великосеверинівської та Первозванівської сільських громад, а також жителі Підвисоцької сільської громади», - уточнив Костянтин Яцук. Він додав, що 22 листопада повторне голосування відбудеться у Пантаївській селищній громаді і Диківській сільській громаді, а також у Вільшанській селищній громаді.

У коментарі для сайту "Підвисоке.Інфо" Костянтин Яцук уточнив, що стосовно
Підвисоцької сільської громади мова йде про повторне голосування по першому багатомандатному округу, в який входять села Тернівка і Мартинівка, адже там двоє депутатів набрали однакову кількість голосів. Редакція сайту "Підвисоке.Інфо" зателефонувала сільській голові Тернівки Валентині Степановій, яка підтвердила інформацію і повідомила, що саме зараз вона з колегами їде по печатку та інші документи, щоб провести вибори.

"У нас вже не вперше така ситуація, що кандидати набирають однакову кількість голосів. Минулого разу подібне сталося у 2015-му році. Думаю, вибори проведемо спокійно, і результат буде швидко", - переконана Валентина Карлівна.


Нагадаємо, що б
агатомандатний виборчий округ №1 з виборів депутатів Підвисоцької сільської ради має три мандати, а кількість виборів в окрузі, орієнтовно, складає 660 осіб.



Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Коментар: